Mythos I

Mythos One je idealen spremljevalec za vsak profesionalni aparat za kavo espresso. To je nepogrešljiv del opreme za vsakega barista, ki želi biti prepričan, da ponuja vrhunsko kakovost.

Namenjen

  • Prostori z velikim obsegom prodaje
  • Hoteli in restavracije
  • Kavarne in bari

2.830,00 z ddv

Na voljo po naročilu

victoria arduino mythos one

PREDNOSTI

Nova generacija brusilnikov na zahtevo. Tradicija se sreča z inovacijami.

Materiali in zaključki, ki naredijo razliko, napredne tehnologije in pametni detajli. Mythos 1 je neprimerljiv po svoji inovativni tehnologiji Clima Pro in sistemu Clump Crush. Oba sta funkcionalni metodi, ki zagotavljata stalen odmerek, ki uravnava odtok in dviguje kakovost ekstrahirane kave.

Mythos 1 je mlinček na zahtevo, ki se osredotoča na dve tehnologiji, ki lahko izboljšata kakovost ekstrakcije kave. Je izredno natančen, pozoren je, da ne ustvarja odvečnih odpadkov, je zvočno udoben in enostaven za uporabo.

CLIMA PRO

Ta tehnologija močno vpliva na konstantnost doz, zato je z inovativno tehnologijo “Clima Pro”, ki jo vsebuje Mythos One, Victoria Arduino predstavila pameten način za upravljanje temperature v komori za mletje. Zagotavlja stalne doze in zlasti bolj kakovostno ekstrakcijo espressa. S tehnološkega vidika je brusilnik Mythos One na zahtevo oborožen s sistemom Clima Pro na prvo mesto.

DROBILNI SISTEM CLAMP

Inovativni sistem ‘Clump Crusher’ s katero koli vrsto kave zagotavlja redno pretočno maso, ki se po eni strani izogne ustvarjanju grudic v kavi, po drugi pa preprečuje statično elektriko v zmletih delcih kave.

PORTAFILTERSKA KLJUČAVA

Ena najboljših in najbolj praktičnih ergonomskih rešitev za delo bariste: zmanjšan stres na zapestju, ki se ponavlja, in enostavnost uporabe v fazi polnjenja.

ERGONOMSKI ZASLON

Nova zaslon nudi popoln nadzor nad vsakim postopkom. LED lučke osvetljujejo operativni del tudi v temnih nastavitvah.

NANOTECH BURR COAT

Nanotechov premaz omogoča spreminjanje molekularnih značilnosti nerjavečega jekla, tako kot titan, kar zagotavlja maksimalno higieno in hkrati poenostavlja čiščenje bariste. Nanotechov premaz vpliva tudi na dolgo življenjsko dobo drgnjenja tako v smislu uspešnosti in zanesljivosti. Rezultat? Mlin zdrži dlje.

TIHO DELOVANJE

Ta funkcija naredi brusilnik doz bolj tih kot kdaj koli prej. Odpravljajo se moteči in neprekinjeni zvoki, kar zagotavlja zvočno udobje v korist okolice in gostov.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

  • kapaciteta 1,3 kg
  • noži 75 mm
  • moč 800 – 950 W
  • napetost 115 – 230 V

DIMENZIJE

  • širina 188 mm
  • višina 510 mm
  • globina 400 mm