fbpx

Naročnina na kavo

Odkrijte okuse razkošja z našo letno naročnino na sveže praženo kavo. Vsak mesec iz naše pražarne do vaših vrat!

S svojo izbiro najboljših zrn boste vsak dan začeli s ščepcem užitka. Naša kava je skrbno izbrana in sveže pražena, zagotavlja vam intenziven okus in osvežujočo aromo v vsaki skodelici.

Uživajte v prihrankih, udobju in nenehnem razvajanju s svežimi zalogami kave, dostavljenimi naravnost do vaših vrat. Začnite svoje jutro pravilno – naročite letno naročnino na kavo še danes!

Vsak mesec sveže pražena kava
Nikoli več brez zaloge
BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI

KAVNA MEŠANICA BAR KAVA, 100% arabica

Kavna mešanica “Bar Kava” je popolna predstavnica italijanskega espressa zaznamovana z izjemno kremasto teksturo in zapeljivimi notami temne čokolade, oreščkov ter nežnega medenega okusa. Vsaka skodelica je popolno kavno doživetje za vse ljubitelje kave, ki cenijo bogat okus in kremasto teksturo pravega italijanskega espressa.

Kremnost
Grenkoba
Sladkost
Polnost okusa
Aroma
Praženje

KAVNA MEŠANICA POEZIJA, 100% arabica

Kavna mešanica “Poezija” vas popelje v čarobni svet s prepoznavnimi notami kakava, osvežujočega jagodičevja in nežno praženih mandljev. Vsaka skodelica te mešanice je pesniški izraz, ki vam pričara izjemno okusno kavno doživetje.

Kremnost
Grenkoba
Sladkost
Polnost okusa
Aroma
Praženje
specialty kava etiopija

Single origin kave

Naša linija Single Origin kav vključuje kave iz najbolj cenjenih kavnih regij, kot so Etiopija, Kolumbija, Kenija, Brazilija in številne druge. Vsaka regija ponuja edinstvene okuse, ki se odražajo v kavi. Od cvetličnega okusa Etiopije do bogate kolumbijske kave, boste svojim strankam ponudili raznolikost, ki jih bo navdušila.

Trenutno v ponudbi:

  • Etiopija = profil okusa: limona, sladkorni trs, med
  • Kolumbija = profil okusa: rjavi sladkor, temna čokolada, tangerina
  • Gvatemala = profil okusa: mlečna čokolada, nugat, praženi mandlji, citrusi
  • Brazilija = profil okusa: karamela, čokolada, vanilija

Najbolj pogosta vprašanja pri letni naročnini kave

Naročnina se sklene za obdobje 12 mesecev, vključuje pa tudi 1-mesečno poizkusno dobo. Po poteku poizkusne dobe predčasna prekinitev ni možna.

Vsak mesec sveže praženo kavo dostavimo naravnost do vaših vrat, pri čemer je poštnina brezplačna.

Da, stranke lahko izberejo vrsto kave na začetku in spremembe so mogoče. Vendar pa sprememba kave lahko vpliva na mesečno ceno.

Pri izbiri single origin kave si pridržujemo pravico do zamenjave, če je izbrana kava pošla. V tem primeru vas bomo obvestili in skupaj dogovorili drugo kavo.

Seveda! Naša letna naročnina na kavo je odlična izbira za darilo, ki bo razveselilo ljubitelje kave s svežimi pošiljkami kave vsak mesec.

Plačilo za letno naročnino na kavo je enostavno in varno. Ponujamo možnost plačila preko kreditne kartice. Plačilo se izvaja vsak mesec sproti

mariposa latte art

Naročnina na kavo – naroči še danes

naročnina na kavo
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Prvi mesec imate poizkusno obdobje (trial), kjer imate možnost prekinitve v kolikor s kavo niste zadovoljni. Po 30 dneh se naročnina sklene za obdobje 12 mesecev. Predčasna prekinitev naročnine po poizkusnem obdobju ni možna.

Pri izbiri single origin kave si pridržujemo pravico do zamenjave kave v primeru, da je izbrana kava pošla. V tem primeru vas bomo obvestili in skupaj dogovorili drugo kavo.