fbpx

MYTHOS

Mythos is the coffee grinder developed to define a new idea of precision and control. Now, the time has come to set a new level of grinding perfection.

Namenjen

  • Prostori z velikim obsegom prodaje
  • Hoteli in restavracije
  • Kavarne in bari

Želite ponudbo? Izpolnite spodnji obrazec.

Ta kontaktni obrazec je deaktiviran, ker ste zavrnili sprejem storitve Google reCaptcha, ki je potrebna za preverjanje vseh sporočil, poslanih z obrazcem.

IZBOLJŠANA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Tekoča, inteligentna in programska logika, ki je preprosta za uporabo.

Intuitivna programska logika naredi storitev bolj gladko in brez težav, kar strokovnjakom za kavo omogoča, da se osredotočijo na doslednost in kakovost.

Funkcionalnost z enim dotikom

Novi zaslon na dotik je še bolj prijazen do uporabnika. Baristas lahko preprosto spremeni nastavitve, prebere vse potrebne informacije in ohrani popoln nadzor nad brusilnikom.

Popoln pretok in brez odpadkov.

Danes Mythos dodatno izboljša svoj drobilnik grudic in izstopni izliv, tako da ga poenostavi in okrepi, da zagotovi popoln pretok mlete kave v filtru. Nova oblika kljuke za držalo filtra pošilja mleto kavo v filter in tako zmanjšuje odpadke. Mythos domača in patentirana tehnologija, ki ustreza potrebam sodobnih strokovnjakov za kavo: največja doslednost, nič odpadkov in enostavnost vzdrževanja.

Takojšnja dostopnost.

Čiščenje in vzdrževanje sta zdaj preprostejša in dostopnejša. Zmanjšali smo število vijakov za dostop do srca stroja in izboljšali neposredno vidljivost ključnih delov Mythosa

Najnižja toleranca temperature doslej.

Različne kave potrebujejo različne temperature mletja. Z Mythos Clima Pro lahko barista nastavi temperature mletja od 30 do 60 ° C, da izloči največje lastnosti vsake vrste kave. Za nas boljši nadzor vodi do boljših rezultatov.

Kaj je bistveno, če nikoli ne sprejmete omejitev.

Gravimetrična različica ima nadgrajeno programiranje in vgrajeno lestvico. Te funkcije ustvarjajo veliko hitrejši potek dela za mletje in tehtanje kave.

Prilagojena granulometrija.

Enostavno in natančno merjenje razdalje med vsakim brusom omogoča baristom, da z večjo natančnostjo upravljajo vsak posnetek in bolje razumejo spremenljivke nastavitve brušenja.

Dvojna hladnost.

Prvi smo namesto enega namestili dva ventilatorja, spet dva pa smo jih namestili na zadnjo stran, kar zagotavlja idealen pretok zraka znotraj brusilne komore. Prostor na pultu je vrhunska izbira za kavarne. Če morate za različne potrebe uporabljati več brusilnikov hkrati, lahko zdaj vsak mlinček postavite drug ob drugem. Stena odličnosti vam je na voljo.

Razburljiv nov integriran zaslon.

Gladka in odzivna kombinacija stekla in vgrajenega zaslona na dotik ustvarja intuitivno in tekočo nadzorno ploščo, ki je elegantna, enostavna za nastavitev in enostavna za čiščenje.

Tehnične specifikacije

Želite ponudbo? Izpolnite spodnji obrazec.

Ta kontaktni obrazec je deaktiviran, ker ste zavrnili sprejem storitve Google reCaptcha, ki je potrebna za preverjanje vseh sporočil, poslanih z obrazcem.