T3 TEHNOLOGIJA
Tehnologija, ki zagotavlja maksimalno temperaturno stabilnost kavnega aparata. V aparatu za kavo ima temperatura ključno vlogo, saj močno vpliva na kakovost espresso kave. Stabilna temperatura zagotavlja stalne in odlične rezultate. Ampak kako? Tudi v tem primeru smo po aplikativnih raziskavah in poskusih v sodelovanju z izjemnimi baristami lahko našli rešitev, ki uporabniku omogoča nadzor nad posameznimi parametri. Tako se rodi T3, tehnologija, ki uporabniku omogoča nastavitev treh temperatur: kuhanja, infuzije vode in pare. Kakšen je rezultat? Nadzor natančnosti vode, ki pomeni stabilno temperaturo in visokokakovosten rezultat v skodelici. Vse to je tudi zahvaljujoč elektronskemu sistemu, ki ga sestavljajo temperaturne, PID in tlačne sonde.
LAHKA TEHNOLOGIJA KREME
White Eagle je na voljo tudi s sistemom Easy Cream, tehnologijo, ki mleko segreva in peni po uporabnikovih željah in nastavitvah. Inovativna palica z divergentnimi luknjami meša paro z zrakom. Kavne verige zelo cenijo ta sistem, ker naredi konstantno in dišečo latte kremo.