fbpx

KAVA V VAŠI PISARNI

Dobra kava v pisarni povzroča dobro počutje, ustvarjalnost in učinkovitost pri delu.

Kava ni samo črna tekočina; je vir navdiha, energije in povezave med sodelavci. Ali ste že razmišljali, kako bi ena skodelica dišeče kave lahko spremenila dinamiko vaše pisarne? Tukaj smo, da vam predstavimo, zakaj bi morala biti “kava v pisarni” ključna sestavina vašega delovnega dne.

Včasih potrebujemo trenutek odmika od napetosti dela. Kava v pisarni lahko poskrbi za sprostitev, saj vam omogoča, da si vzamete kratek premor, si napolnite energijo in nato nadaljujete z boljšo usmeritvijo in manj stresa.

Pri nas vam ponujamo najboljše vrste kave, ki bo razvajala vaše brbončice. Ne glede na to, ali ste ljubitelj intenzivnih espressov ali kremastih cappuccinov, imamo pravo kavo za vas. Naše kave so pripravljene s strastjo in skrbnostjo, da vam zagotovimo nepozaben okus vsak dan.

Stopite v stik

Da izveste več o našem podjetju in vrednotah, kliknite tukaj ali nam pošljite povpraševanje prek povezav ali kontaktnega obrazca.

  • 2. Pisarniška oprema za pripravo vrhunske kave

    Pisarniška kava je več kot le napitek. To je stik, inspiracija in sodelovanje. In da bi resnično uživali v odlični kavi, potrebujete vrhunsko opremo.

    Naši avtomatski kavni aparati so zasnovani za preprosto uporabo. Samo s pritiskom na gumb boste deležni okusa kave, ki ga občudujete v najboljših kavarnah. Ni več potrebno čakanje v vrsti ali čakanje na barista, vaša kava je le en gumb stran.

    Da bi olajšali dostop do vrhunske kave v vaši pisarni, vam nudimo brezplačen najem kavnih aparatov. Z našo opremo boste povečali produktivnost, kreativnost in zadovoljstvo med zaposlenimi. Brez skritih stroškov in naporov – samo okusna kava, ki je vedno pri roki.

Najbolj pogosta vprašanja pri dobavi kave

Druženje ob kavi v pisarni spodbuja sproščeno komunikacijo in povezovanje med sodelavci. To lahko izboljša sodelovanje, ustvari boljše odnose in pripomore k boljši timski dinamiki. In, ko je kava sveže pražena in spada v kategorijo specialty coffee, je to še posebej prijetno doživetje.

Naša ponudba vključuje različne vrste kave za pisarne, vključno z espressom, cappuccinom, lattejem in drugimi. Prilagodimo se vašim željam, in vedno ponujamo sveže praženo specialty coffee.

Vzdrževanje kavnih aparatov je del naše storitve najema. Naši tehnični strokovnjaki redno servisirajo opremo, da zagotovijo nemoteno delovanje, kar je še posebej pomembno, ko gre za pripravo specialty coffee.

Ponujamo brezplačen najem kavnih aparatov za pisarne. Obrnite se na nas, da vam pomagamo izbrati pravo opremo za vaše potrebe.

Brezplačni najem kavnih aparatov pomeni, da ni dodatnih stroškov za najem opreme. Plačate le za kavo, ki jo porabite, vključno s sveže praženo specialty coffee.

Dobava kave v pisarni poteka enostavno in avtomatsko vsak prvi teden v mesecu po modelu naročnine. V skladu z vašimi potrebami in željami smo dogovorili količino kave, ki jo želite prejeti. Naša ekipa bo nato poskrbela, da boste vsak mesec prejeli sveže praženo kavo neposredno na vaš naslov po pošti.

S tem sistemom dobave se lahko brezskrbno osredotočite na delo, saj boste vedno imeli zalogo vrhunske kave na voljo, brez nepotrebnega skrbi o naročanju. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato si prizadevamo, da vam zagotovimo enostaven in zanesljiv način oskrbe s kavo v pisarni.

Vsa naročila pa se lahko opravijo tudi preko epošte info@mariposacoffee.si

Za dodatne informacije in naročila nas kontaktirajte prek telefona +386 41 299 275, e-pošte info@mariposacoffee.si ali obiščite našo spletno stran, kjer najdete vse kontaktne podatke. Z veseljem vam bomo predstavili našo ponudbo kave v pisarni, vključno s sveže praženo specialty coffee.

Pridružite se nam za cel mesec in izkoristite izjemne ugodnosti veleprodaje!

Ne zamudite priložnosti za povečanje vašega poslovanja z našo vrhunsko kavo. Sodelujte z nami in odkrijte, kako lahko naše specialty kavne mešanice in single origin izvori izboljšajo vaše razpoloženje v pisarni in očarajo vaše stranke in poslovne partnerje. Ne odlašajte – zdaj je čas.

Zagotovite ekskluzivne ugodnosti za celoten mesec!