fbpx

o nas

Pražarna

Šaranovičeva cesta 25a
1230 Domžale

pon – sob

po predhodnem dogovoru

Kontakt

+386 41 299 275
info@mariposacoffee.si

filter kava barista

MARIPOSA COFFEE

Dobrodošli v našem svetu praženja specialty kave, kjer se podajamo na potovanje, ki pripoveduje zgodbo kave skozi očarljivo podobo metulja. Kot metulj doživlja preobrazbo, tako naša kava predstavlja čarobno preobrazbo od zrna do skodelice.

Metulja je naš simbol za preobrazbo, ki jo kava doživi od svojih skromnih začetkov do tega, da postane čudovita pijača, ki ljudi povezuje.

V središču Mariposa Coffee so strastni kavni pridelovalci, ki z ljubeznijo in strokovnostjo gojijo zrna. Predstavljajo gonilno silo za izjemno kakovost in okuse, ki jih želimo izraziti v vsaki skodelici kave, ki jo okušate. Spoštujemo njihovo delo in predanost ter jih vsakič, ko vzamemo požirek, slavimo in cenimo.

Naša vizija je preoblikovati percepcijo in doživetje kave. Želimo spremeniti trenutno zgodbo tako, da znova pritegnemo pozornost k poti, ki jo kava prehodi od kmetije do skodelice. Z edinstveno zgodbo Mariposa Coffee in vrhunskimi tehnikami praženja si prizadevamo ustvariti transformacijsko izkušnjo, ki ponovno poveže ljubitelje kave z resnično bistvom njihove najljubše pijače.

Naš moto je, da dvignemo vašo kavno izkušnjo.

Klemen Maček

Ustanovitelj Mariposa Coffee

Čarovnik za praženje. Kavni strokovnjak za iskanje popolnega okusa kave. Šolal se je v Italiji in pri Specialty Coffee Association, nato pa svoje znanje nadgrajeval z semiraji in delavnicami po svetu.

Nagrade, priznanja & dosežki

Nam želite poslati sporočilo

Ta kontaktni obrazec je deaktiviran, ker ste zavrnili sprejem storitve Google reCaptcha, ki je potrebna za preverjanje vseh sporočil, poslanih z obrazcem.