fbpx

Veleprodaja Kave

Veleprodaja Kave

Ponudite svojim gostom nepozabno doživetje, ki jih bo navdušilo in zadržalo v vašem gostinskem obratu.

Dobrodošli v svetu Mariposa Coffee, kjer nudimo vašim gostom zadovoljstvo, veselje in nepozabno izkušnjo, ki jo bodo z veseljem delili s svojimi prijatelji in znanci.

Naša misija je dvigniti izkušnjo pitja kave, ponujajoč najboljše specialty kave z najfinnejšim okusom, ki prinašajo trenutke radosti in povezovanja za ljubitelje kave. Kava je ročno izbrana, etično pridobljena in predstavlja najboljše pridelke iz kavnih regij po svetu.

Osredotočamo se na trajnost, etično pridelavo ter umetnost praženja kave. Naša ponudba zajema skrbno izbrane mešanice in enovite kave, ki omogočajo raznoliko in izjemno izkušnjo za vaše goste.

Postanite del naše družine in popestrite izkušnjo svojih gostov. Naj uživajte v vsakem požirku, dobrodošli v Mariposa Coffee.

Stopite v stik

Da izveste več o našem podjetju in vrednotah, kliknite tukaj ali nam pošljite povpraševanje prek povezav ali kontaktnega obrazca.

specialty kava etiopija

Praženje Kave Pod Vašo Blagovno Znamko: Okus Po Meri

Vaša blagovna znamka je unikatna, zato naj bo tudi vaša kava. Pri nas ponujamo praženje kave pod vašo blagovno znamko, kar vam omogoča, da ustvarite kavo, ki nosi vašo edinstveno podobo.

Kava po Vaših Merilih

S praženjem kave pod vašo blagovno znamko lahko prilagodite okus in arome kave tako, da se popolnoma ujemajo s filozofijo vaše blagovne znamke. Izbirate lahko med različnimi vrstami kavnih zrn, praženjem po naročilu in pakiranjem, ki odraža vašo estetiko.

Celovita Podpora za Vašo Blagovno Znamko

Ne gre samo za kavo, gre za izkušnjo. Naša ekipa strokovnjakov za kavo vam bo nudila celovito podporo pri oblikovanju vaše kave, od izbire zrn do pakiranja. Skupaj bomo ustvarili kavo, ki bo zvesto odražala vašo blagovno znamko.

Začnite svojo pot k ustvarjanju kave, ki bo nosilka vaše blagovne znamke. Kontaktirajte nas danes, da se pogovorimo o vaših željah in zahtevah ter začnemo s praženjem kave, ki bo zares po meri vaše blagovne znamke.

KAVNA MEŠANICA BAR KAVA, 100% arabica

Kavna mešanica “Bar Kava” je popolna predstavnica italijanskega espressa zaznamovana z izjemno kremasto teksturo in zapeljivimi notami temne čokolade, oreščkov ter nežnega medenega okusa. Vsaka skodelica je popolno kavno doživetje za vse ljubitelje kave, ki cenijo bogat okus in kremasto teksturo pravega italijanskega espressa.

Kremnost
Grenkoba
Sladkost
Polnost okusa
Aroma
Praženje

KAVNA MEŠANICA POEZIJA, 100% arabica

Kavna mešanica “Poezija” vas popelje v čarobni svet s prepoznavnimi notami kakava, osvežujočega jagodičevja in nežno praženih mandljev. Vsaka skodelica te mešanice je pesniški izraz, ki vam pričara izjemno okusno kavno doživetje.

S to kavno mešanico boste zadovoljili pravega kavnega entuziasta, ki ceni subtilnost in kompleksnost okusov, ki jih prinaša vsaka skodelica.

Kremnost
Grenkoba
Sladkost
Polnost okusa
Aroma
Praženje
specialty kava etiopija

Odkrijte Našo Linijo Single Origin Specialty Kav za Gostince

Ponosno predstavljamo našo edinstveno ponudbo Single Origin Specialty kav, ki je zasnovana za gostince, ki cenijo vrhunsko kakovost in raznolikost okusov. Vsaka kava v naši liniji pripoveduje svojo zgodbo in predstavlja odlično priložnost, da zadovoljite svoje stranke z najboljšimi okusi iz različnih kavnih regij po svetu.

Specialty Coffee za Zahtevne Okuse

Naša linija Single Origin kav vključuje kave iz najbolj cenjenih kavnih regij, kot so Etiopija, Kolumbija, Kenija, Brazilija in številne druge. Vsaka regija ponuja edinstvene okuse, ki se odražajo v kavi. Od cvetličnega okusa Etiopije do bogate kolumbijske kave, boste svojim strankam ponudili raznolikost, ki jih bo navdušila.

Pomoč pri Izboru

Naša strokovna ekipa vam bo pomagala izbrati kavo iz linije Single Origin, ki najbolj ustreza vaši gostinski ponudbi. Skupaj bomo našli kave, ki bodo navdušile vaše goste in okrepile vaš ugled.

Kontaktirajte nas danes, da boste zagotovili, da bo vaša gostinska ponudba vedno izstopala in zadovoljevala najzahtevnejše okuse.

  • 2. Celostna Podpora za Gostince

    Od kavnih skodelic in kavnih aparatov do servisa opreme – pri nas najdete vse, kar potrebujete za popolno kavno izkušnjo v vašem gostinskem poslu. Zanesljiv partner za gostince, ki cenijo celostno podporo.

  • 3. Izobraževanje za vaše zaposlene

    Poleg vrhunske kave vam nudimo priložnost za izobraževanje vaših zaposlenih, da postanejo pravi baristi in se naučijo umetnosti latte art. Spodbujamo rast in strast do kave ter pomagamo ustvariti nepozabno izkušnjo za vaše stranke. Skupaj izgradimo vrhunsko kavno destinacijo.

Najbolj pogosta vprašanja pri dobavi kave

Okrepite svojo kavno ponudbo s specialty kavo, kavnimi aparati visoke kakovosti in izobraževanjem za bariste. Poskrbite, da boste ponujali raznoliko izbiro kavnih napitkov.

Specialty kava ponuja edinstvene okuse, kar privablja zahtevnejše stranke. Svojim gostom lahko ponudite raznolikost in poudarite svojo edinstvenost.

Da, nudimo izobraževanje za bariste, kjer se lahko naučijo priprave kave ter latte arta, kar izboljša kakovost napitkov in dodaja vrednost vaši ponudbi.

Da, zagotavljamo vzdrževanje in servis za kavne aparate, da zagotovimo, da vaša oprema deluje brezhibno.

Ponujamo sveže praženo specialty kavo, kavne aparate, kavne mešanice po meri in kavne dodatke, kot so skodelice, vrčki in več.

Uvedbo naših izdelkov in opreme prilagodimo vašim potrebam, vendar se trudimo, da začnete čim prej, da boste lahko zadovoljili svoje stranke.

Da, naše storitve so prilagojene tako majhnim kot velikim gostinskim obratom. Imamo rešitve za vsakogar.

Cene se oblikujejo glede na izbiro izdelkov, obseg naročila in druge specifične potrebe. Naša ekipa vam bo pomagala izbrati rešitve, ki ustrezajo vašemu proračunu.

kava za gostince

Pridružite se nam za cel mesec in izkoristite izjemne ugodnosti veleprodaje!

Ne zamudite priložnosti za povečanje vašega poslovanja z našo vrhunsko kavo. Sodelujte z nami in odkrijte, kako lahko naše specialty kavne mešanice in single origin izvori izboljšajo vašo kavno ponudbo ter privabijo nove stranke. Ne odlašajte – zdaj je

Zagotovite ekskluzivne ugodnosti za celoten mesec!